Welcome Message

Enjoy reading my entries...('',)

I fOllOw

Monday, November 14, 2011

adek ipau bertunang

ahad lepas adek ipau bertunang ngn orang Kuala Sungai Baru...jdik nyer haku la yg membuatkan segala hantaran...heheeh..maka terdetik la segala creativiti di minda..hua....cam la haku yang buat semua..hehehe..aku come bantu jer..yang ubah sepenuh nye kak long haku...tp warna haku kene pilih..sebab kakak haku tak pandai sgt nak matchkan warna...so layan gambau yer...hasil gubahan kami...


*

*

*



 ha nie...siap2 ajer teros amek gambar..jd fresh lagik yerk..





 fresh decoration by my sista..hehhehe





ha nie mase hantaran ne baru digubah...siang jadik nmpk cm terang dan santek ciket..




yang nie pulak gubahan untuk bunga telur..seriously..zaman sekang nie  memang susah nak tengok orang buat hantaran ade bg telur..tapi hajat ibu mertua haku lew...layankan ajer...





gubahan baju untuk persalinan kot..bunga yang nie memang haram haku tak tau nak buat..sepenuh nyer creativiti by my sista...




 Bakul gubahan buah-buahan..adek ipau aku siap tanye.." ini buah betol ke buah plastic..."(motif??sebab buah tu haku dah sapukan minyak..berkilat memang nampak mcm buah palesu..hehehehhe)





 Bunga Rampai..very d tradisional ibu mertua haku yang nak letak bunga rampai...haku ikut jelah...





rombongan yang follow kami ke Kuala Sungai Baru...umah tunangan adek ipau aku nie memang betol2 dekat ngan kolej islam...terhengat zaman kegemilangan dolu-dolu...




tok sidang membelek hantaran dri pihak lelaki....ko berkenan ke hape?kuang...kuang...kuang...




 very simple n no comment...hantaran dr tunangan adek ipau haku..





 jeng..jeng..jeng...inilah die pilihan hati adek ipau haku..







cer tgk hantaran pihak pompuan...cer tgk sireh junjungan...(motif suh tgk sireh junjung???)





 salam dek bakal mak mertua...welcome 2 Sharif family..heeheheh....





ha nie la mempelai...tp nie bukan pelamin khas untuk pertunangan dieorg yerk..nie pelamin memang ade sebab kakak die kawen hari tue....encem tak adek ipau haku???ooo...aku dah tau jawapan nyer..aku tau memang laki haku lagik encem...hahahahaahhahaahahahah(",)

1 comment:

  1. ana,macam kenal jea org yg dalam gambar 2nd last tue...

    ReplyDelete